keep this party going

This entry was posted by on fredag, 5 mars, 2010 at

Idag så var jag nära på att ramla IGEN..

och på måndag ska jag ta bort mina stygn. Det som är så orättvist är att efter stygnen är borta så måste jag ha plåstret i några månader till fast då kommer inte plåstret vara så stort men ändå. jag tycker inte om att få blickar från folk som antingen tror att jag varit med i slagsmål eller att jag är en pestsmittad. så i helgen nu så ska jag bara plugga och plugga. De närmaste 2 veckorna kommer jag bara ha tid för mina älskade läxor. naahh.. vad gör man inte för betygen? .. meeeen.. nu sitter jag o väntar på att andrea ska logga in.. får se om hon gört. heeejs

2 Responses to “keep this party going”

  1. johnlennondude

    men för i helvete, uppdatera.

  2. johnlennondude

    är du lite klaaaaaaaaaaantig? :) )))))))))))))))))))))))))


Leave a Reply